Wednesday, March 2, 2011

JOM EXCHANGE LINK!

Assalammualaikum wbt..


hait!!pe habaq semua?baek ka??hehe..harini cikcleo gase nak exchange link la..nak letak URL korang dekat bloglist cikcleo..kepada anda anda anda ye anda anda semua (lex2 jgn mara ;)) yang nak exchange link dengan cikcleo..jom la..cikcleo sangat berbesar hati..dapat kite merapatkan tali silaturahim sesame kita..ewah poyo je ayat ;p

just tinggal kan link korang dekat ruangan comment and make sure uolss letak link cikcleo kat bloglist korang gak ar!!jangan maen tipu nanti ALLAH marah!adei ^_^'

oraite let exchange our link!!

SAYA SAYANG KAWAN BLOGGER SAYA!

17 comments:

Miza Yusof said...

menarik :)
good job. langkah yang baik untuk kita semua saling bertukar link dan cerita

cikcleopatra said...

@Miza Yusof
betol3..jom la exchange.nk?hee.

kay_are said...

best ni.. hee.. no need to worry.. xyah mintak, sape follow.. mesti letak dalam bloglist nye.. cume amek mase sikit r.. =)

tag tu dah tengok.. cuti baru wat ye =)

cikcleopatra said...

@kay_are
hehe..bagus ar kay are!! i loike..

oraite!hee.

Manja (let it be my sweet name) said...

semestinyer Manja nk juga
nk nk nk

nelly said...

Mahu !!
=)
hehehe

Raji berkata said...

lepas ni ad pilih2 lagi ker kau tros letak jer dlm exchnge link tu?

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih sebb sudi join. :) nanti tgk paparan yang saya dah buat ehhh .. :)

cikcleopatra said...

@Manja (let it be my sweet name)
ok manje!!set!hehe.

cikcleopatra said...

@nelly
oraite! 1space for nelly..hehe.

cikcleopatra said...

@Raji berkata
xde raji!! ni bukan contest or segmen..just nak tukar link..nak?nak?hee.

Raji berkata said...

oh boleh jer ;D
sat nak update bloglist ^^
sila beri tnjuk ajar
hahaha formal gle

cikcleopatra said...

@Raji berkata
oraite raji!!hehe,.

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..nice to know u!(^_^)

p/s:nak join jugak...
http://noremyrahmat.blogspot.com

misz molecule said...

nak join..










but inform me 1st if you had put it..








http://thyyunxthiya.blogspot.com/

kau kesah ke?? said...

nak~

kau kesah ke?? said...

http://kaukesah.blogspot.com/