Saturday, March 19, 2011

CONTEST : EIJA HASSAN SAYA NAK HEADER BARU!

Assalammualaikum wbt..

Setelah sekian lama..cikcleo nak join contest ija! wee..support member plus mmg nak dia makeover my blog!! (mintak2 menang! puh kiri puh kanan!! eija bagi cikcleo menang!!!wakaka)..

well ija memang berbakat dalam meng 'make over blog' hee.. tak caye pegi la tengok blog die der!! klik sini.

haa somel woo budak tecik nie..
dear ija (eceh),

cikcleo teringin sangat nak ija buat header and make over blog cikcleo macam blog cik yana nie..cantek la..cikcleo suke sangat!!huhu.kalo cikcleo menang la kan T_T

then, cikcleo nak mengajak dan mengetag blogger pika, nelly, manja ..hee anda2 sile join wokeh!

Dan kepada semua especially blogger2 baru ni adelah peluang terbaik anda! let's join!

12 comments:

ZACK ENTRY said...

header yang atas ni comel..hehe..apapun, gud luck yer..:)

Manja (let it be my sweet name) said...

kene tag? huhu

manja buat nanti yer hehe <<< alasan org malas

cikcleopatra said...

@ZACK ENTRY - header mane comel??header cikcleo sekarang ker?ade hasil karya ija gak tu..waaahhh berbungge2 hati..dasar perasan kan?haha,

cikcleopatra said...

@Manja (let it be my sweet name) - haha..itu oerkara biasa!! tak pe tarikh tutup lmbt lagi..wee..

Raji berkata said...

hohoho nak header yer Cikcleo?
;D
good luck weh~

cikcleopatra said...

@Raji berkata - well..nak tunggu ko buat tak dapat2..haha..tetibe je kan.

Cik Ezy said...

nt makeover blog ni cantek2 tau..
;)

cikcleopatra said...

@Cik Ezy - erk??sile pesan dekat ija..haha.

Eija Hassan said...

ija terjah sini.
nnt kita tggu result oky (;
HAHA.

kay_are said...

ni kalau menang mesti sebab dah hulur2 kat si eija ni.. x adil r camtu.. <-- mode dengki

cikcleopatra said...

@Eija Hassan - cikcleo nak mng T_T wakaka.

cikcleopatra said...

@kay_are - ko mmg kr..suke dengki ngn aku..pukul kang..keke.