Saturday, March 26, 2011

NEW LOOK!

Assalammualaikum wbt..

nampak tak? nampak? nampak perubahan kat blog cikcleo ni tak? muahaha..sebenarnya tak de niat pun nak tukar segala benda kat blog ni. just nak praktikkan ilmu baru selepas belajar dari qaseh tadi..belajar guna Adobe photoshop.huhu..seronok dapat ilmu baru! tu yang terus praktikkan tu. niat asal nak siap kat keja kertas penyelidikan menyimpang kepada penyelidikan blog and adobe photoshop..grrr..geram dengan diri sendiri!

habis la macam ni. da pandai guna photoshop. kompom dok tukar2 jer la.well sampai rambang mata nak pilih design sendirik..boley tak macam  ni? riak ke tu?haish!! tapi header tu tak santek pon. saja nak try2..nanti nak buat lagi baik!!huwaaaa...thanks qaseh qistina! sayang lebih banyak! ;)

18 comments:

Cik L0lla said...

hehehe...cute la yang...nak wat gak..tp x reti!!!

bella ella said...

good try dear...ooo..petang td buat projek header la ek...haa..jgn salahkn ku diatas tersimpangnya kerja2 anda...kongsi sedikit je ilmu yg ade ni...

Cik Ezy said...

macam saye jgk..
baru pndai photoshop..
pastu wat design bebyk..
pastu jdk giler kejap nk plih yg mane utk gune..
hahakk..
pape pon header awk agt cantek..
=)

cikcleopatra said...

cik lolla : nak ke??bg gambar! tp kene tunggu aku free la eh?hehe.

cikcleopatra said...

bella ella : hahak..mekaseh cikgu.hahak. tak bape pandai sangat. ni gelojoh jer nak upload.wakaka.

cikcleopatra said...

Cik Ezy : taw tak. baru pandai sikit da gelabah nak tukar2 kan??haha.
mekaseh ezy..we..

gigiAriEma said...

wahhh cun2! header baru kan..hehe.. cantik lar..wat untk gigi satu.. ngee :)

cikcleopatra said...

gigi : boleh2!!hehe. tapi gigi nye header pon da cantik pe?

Raji berkata said...

fuyooh header lawa ah
;D
bgus2 blajar skit demi sdkit
aplikasikan ilmu anda ;D

cikcleopatra said...

Raji : ko perli aku ker??hakhak.

aNiS aNiSa said...

jeles!!

nway santek~ =)

entry best : Kenapa kita Tak Dapat Apa yang Kita Idam-Idamkan??

kay_are said...

waalaikumsalam.. ape yang baru?? mane2?? xde pun.. same je.. macam bese gak.. xde ape yang baru r.. tipu je die ni kan.. ish ish.. mane yang len ntah.. <-- mode dengki =P

raudhah said...

salam sayang, tak sangka yer kita dlm list bloglist yiedpozi yg ke 22 ..

erm, saya folo yer *546 =)

misz molecule said...

mane aci!



saya ada photoshop cs3 lam lapy pun cam xde guna...


tak reti2..n takde sape2 pun nak ajar..



tlg ajarkan adinda kakanda.muhaahhaah

cikcleopatra said...

anis anisa : cantek ker??auww terharu noks..keke.

cikcleopatra said...

kay are : tak pe..aku taw ko dengki ngn aku.saba lah wahai aku..lalala.hee.

cikcleopatra said...

raudhah : saya lama da taw! heee.

cikcleopatra said...

misz molecule : nak? nak? nak? nanti cikcleo ajar..senang yo!keke.