Friday, March 25, 2011

THANKS FOR BUFFERED EARNING NUFFNANG!

Assalammualaikum wbt..

Awal bulan ni cikcleo dapat banyak BE dari nuffnang! terharu mak jap noks! terima kasih nuffnang! sayang nuffnang lebih banyak..hee.


Walaupun tak sebanyak orang lain tapi bersyukur dah sebab sudi gak nuffnang bagi BE ni kat cikcleo.weee~
usaha tangga kejayaan! go nuffnang go!! antara iklan yang best tu adalah:

Taylors University Open Day March 2011 CPC S
IPTV CPC LB
MAS MH Buddy CPC SS
Maxis BB Torch White CPC LB
Sunkist Dash CPC LB
FOX Sucker Punch CPC LB
DiGi Super Reload CPC SS
Maxis HTC Maroon 5 CPC SS
Pepsico Quaker CPC SS
AMP Mix FM Breakfast Show CPC LB
Axe Police Rich CPC LB
LG Optimus One CPC SS
Burger King New Promotion CPC SS
CIMB Clicks Pay and Win CPC SS
Celcom Xpax Great Sales CPC S

p/s: kalau ada iklan tu sila lah klik! tengok dulu. tak kene bayar pon ;)

JOM JOIN KOMUNITI NUFFNANG!

7 comments:

Raji berkata said...

wahhhh jeles gle =.="
bgi tips skit cmner dpt BE senang sgt ni

regreatnosoul said...

waaa banyaknya...rezeki-rezeki...

Cik L0lla said...

cik cle0..nak buat nuffnang gak...tp x reti..cik cle0 buatkan
b0le x?

FARISZ@AZ.Com said...

Az xpasang nuffnang tapi dengar khabar nuffnang memilih blog dalam mambayar,sebab ada juga terbaca ada blog2 yang nilai tengah banyak tiba2 kering balik.

JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

Muhd Fadil said...

walawey.. syukur alhamdulillah, kengkwn blogger kita murah rezeki...

JIJI YU said...

oo cenggiut je BE ek

kay_are said...

banyak nye be.. benci, nyampah.. dah r.. =P ape pun congratz!