Sunday, March 6, 2011

TUTORIAL FOR MAKE MONEY FROM HEART BEAT

Assalammualaikum wbt.

Oraite sebab ade yang tanya pasal bende ni so cikcleo share la. Apa benda HB nie?? sebenarnya benda ni adalah iklan. HB menjual pelbagai souvenir yg menarik dengan harga yang pasti tertarik. Macam2 wo souvenir die. tiut miut je. kite macam intermediaries la. tolong jual kan product dia pon dapat komisen. tolong iklankan benda nie pon dapat komisen! gile ko taknak. Apesalahnya kan kalo letak iklan ni dekat blog kita. bukan kerja haram pon. dapat gak menjana pendapatan kita. Tapi kene sabar la. bukan boley beli umah banglo 8 tingkat pon dengan benda2 ni. nak kaye g keje! heee. setakat sikit2 tu boleh la! nak tunggu duit nuffnang. berjanggut la cikcleo ^_^'

Ok, firstly sila klik sini untuk pergi ke laman web HB nie. Pastu keluar la page macam nie;

Sila klik untuk tumbesaran!
Kan? kan? kan? hehe..oraite! then korang click la dekat heartbeat.my tu. sila lihat gambar diatas ye. da klik pastu nanti keluar yang macam ni pulak:


Pastu korang klik la dekat create account tu! dapat x?? ok da dapat nanti dia akan keluar form for account information. haa korang isi la form tu sampai muntah!haha tipu jerk!tak muntah pon ;p

bahagian atas.

da siap isi klik 'agree' and 'continue'.
Siap dah?? Gud!! keluar tak benda camni lak:

klik untuk tumbesaran ye!
yeay congratulation! eceyh..then, uolss ikot step kat bawah ni pulak:

Clik 'Join Affiliate'  

ok da join! Lepas tu hape ek?lupe lak..muahaha. then nanti kua la benda alah ni. 

klik ' click here for easy regestration'

Ade tak? dapat tak? macam hengat xhengat je ni..adoi mak nenek nie. ok la..nanti korang ikut je instruction tu. kalo tak taw tnye je cikcleo ok??then, nanti dia suh isi form lagi untuk payment, macam ni:



isi yo lah ek!! Then klik 'agree' and 'continue'. Pastu siap!! korang boleh la click dekat 'Get a Code' untuk dapat kan kod iklan HB nie, then link kan la dekat blog korang ye!!! Klik 'Square' punye kod taw kalo mereka yang nak letak iklan ni kat sidebar! pastu pilih la saiz yang digemari.

click 'Get a Code'
(click gambar untuk tumbesaran)

Done tutorial!

p/s : pika ok x??puas?paham?muahahaha..nanti aku ajar pasal encik nuffnang nye pulak ea ;) 

CARILAH REZEKI YANG HALAL ;)






5 comments:

pyqah87 said...

Adeyh..Panjang nye nyah..Hahahha.. Ok2..Nte ak try bt.. =))

kay_are said...

memang femes hb ni ye.. em.. bile nak join agaknye.. huu.. owh ari tu, dah wat!!

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/week-ago-i-have-been-tag.html

cikcleopatra said...

@pyqah87
ok..gud!!hehe.

cikcleopatra said...

@kay_are
hahaha..kay are..org request la kay are..cikcleo ajar kan je.keke.

Sharinginfoz said...

tapi slow le income from heartbeat. anyway boleh pelbagaikan