Friday, March 11, 2011

DIA PENGOMEN TEGAR BLOG AKU!

Assalammualaikum wbt..

Huhu..cikcleo nak story pasal blogger yang rajin komen kat entry cikcleo..sayang mereka lebeh byk!hahak..rase ramai yang kenal depa ni kot..sebab dorang ni mmg rajin komen mengomen.hee. orang nye adalah..

jeng jeng jeng..

Raji aku curik gambar ang!keke.

cikcleo rase setiap entry yang cikcleo post mesti ade si mamat ensem ni..raji nama nye..waahh blog die pon best..ade katun2 gitu..hehe. i loike bace komik2 die..eceyh..*raji kem salam kat abg eh!* lalalala...



and  

Kay Are yang misteri.

cikcleo rase ramai jugak yang kenal si kay are nie..seorang yang penyabar.eceh.misteri gitu..*kay are boleh bg hadiah kat cikcleo satu mask tu x??nak g dinner la nnt.hehe.*

and

Pon curik gambar die..lalala.

Tapi nelly diam je sekarang sebab komputer dia rosak! so nelly cikcleo tunggu nelly!!wee...

thanks guys!! love u all so much! thanks coz sudi drop ur comment..sebenarnya ramai lagi yang rajin komen. tapi tak setegar depa nie..lagi2 raji..keke..

jom la kite terjah dorang sebab dorang ni friendly sangat..suke bace entry and blogwalking..weee..tak rugi follow dorang sebab dorang memang rajin berblogging ;)

p/s: entry ini sebagai tanda terima kasih..boley x? ;)

BERKAWAN BIAR BERIBU..BERKASIH BIAR SATU

14 comments:

Raji berkata said...

woahhhhh ni terlebih terharu nih..
kau nk aku blnjer kau makan ap lepas nih?
hahaha xnk kim salam kt aku skali ke =.=

Dayana AZ said...

ooo :) menarik la cikcleo, da terjah sme mereka! haha

gadis biasa said...

oh . raji punye blog sgt cantik . seyess .

nelly said...

Terima kasih ! InsyaAllah ..tunggu komputer baik ..akan buat kecoh disini ..hehehehe

cikcleopatra said...

@Raji berkata
kt ko xpayah kemsalam la wei!!haha..weks!

cikcleopatra said...

@Dayana AZ
waahh bagus dayana!!haha..

cikcleopatra said...

@gadis biasa
santek kan???cam cikcleo..muahaha..ok fine! saje jer..lalala.

cikcleopatra said...

@nelly
haha..cikcleo tunggu nelly..wee..

Imran nyambek said...

arrggh gua lambat

cikcleopatra said...

@Imran nyambek
hahaha..wa takot lu komen lucah lak kat blog gua ni nnt..keke.

kau kesah ke?? said...

uhuhu.. nelly memang rajin bw n komen uhuhu. aku jarang komen kot. kadang2 line lambat tu yg tak komen. boleh?

cikcleopatra said...

@kau kesah ke??
boley la kesah oi..hehe.

kay_are said...

nape pengomen tegar?? tu dah bese r.. kate r pengomen kacak ke, pengomen cool ke <-- perasan..

so sebagai tande time kasih,anda telah di tag!!

tahniah dan padan muke =P

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/e-versus-b.html

cikcleopatra said...

@kay_are - hahaha..eeyew!perasan taw kamu!!haha..ceh! da la tag lambat! xdpt sponser..lalala. ;p