Tuesday, March 1, 2011

200 FOLLOWERS

Assalammualaikum wbt..

wahh..glad to have 2++ followers..(ok fine korang lagi ramai kan??bagi la cikcleo berjinba jap ek ;p)
iye tahniah untuk anda2 yang mengpolo cikcleo serta my silent reader..
i noe my fren ramai yang silent reader kat sini..contohnye AINUL MARDHIAH MAT ARIS..hikhik..thanks dear..aku tunggu blog ko nie..waahh..

Miss Ainul ;)

and 


who's my follower yang ke 200 nie???
jeng3..SHAZRIZUL ZAKARIA..haha.. i noe him..
thanks dear..sajek je ek tunggu yang ke 200??tp die xde blog ohkey!

keep support ur sista nie ye.wink2.

curik kat fb die ;)

100 billion thanks to u guys ;)

SAMPAIKAN LAH WALAU SEPATAH PERKARA YANG BAIK

4 comments:

Shazrizul said...

X sangka jugak sebenarnya jadi follower yg ke 200. Hehehe. Ur welcome. I always support u la sis!

Raji berkata said...

woahhh congrts2 ;D
lepas nih naik ke 2000 plak ^^

cikcleopatra said...

@Shazrizul
waahh..mekaseh daun keladi chaz!hehe.

cikcleopatra said...

@Raji berkata
wooaahhh..jauh g tu..xley challenge raji yang da ke 9++...hikhik.