Thursday, May 5, 2011

Laa..Ujang ni senior aku ke...

Assalammualaikum wbt..

Haa..sape blogger mesti dia kenal ujang kan..ujang si kentut busuk. ala yang baru jer kawin dengan yana tu. al-kisahnya, dulu selalu bukak blog dia. sebab blog dia tu sengal sikit. tajuk nak lucah je. pastu dalam blog bro ben pon selalu je dok sebut nama dia. aku pon ade join segment bloglist dia.

Pastu aku punye la bz sampai nak bukak blog pon tak sempat. last2 2 mei haritu terbaca entry blogger yang buat cerita pasal majlis ujang ni. terkojot jap den tgk alamat eh. den tawu tompek tu. tapi dah terlambat nak menyemak kan diri dekat majlis ujang. haha. pergi add fb..lah ai. senior sekolah aku ker masa dekat SMKBBB dulu..kenapa ujang tak kenal aku? aku kan pemes..muahaha. tipu! tak sangka lak aku ujang mase kat sekolah budak kelas arab..kire kelas pandai ar tu kan..student dia pon baik2...takde langsung cam ujang sekarang. muahaha.

Aku curik profile pic ko ujang..ngeh3x.
kecik nya dunia ni kan...to ujang & yana selamat pengantin baru. pergi honeymoon kan...jangan lupe bawak balik baby..erk??lalalala...


kalau suke boleh la LIKE

12 comments:

Dayana AZ said...

laaa satu sekolah la kirenye ni ? heheh :D

diana said...

yana tu comel je muka dia..
ujang comot!!
hahahha

Eyka said...

haha..satu sekolah..adesss..mesti menyesl tak pergi kan?? hee:)

cik najihah said...

singgah dari SB..
opss kebetulan 1 sekolah ye..
btw kalau nak beli pashmina bole la ke sini

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/pashmina-limited-stock.html

Ujang9897 said...

hahaha...derm.., wei gua form 4 dah pindah sek teknik.., kat sekolah bangi org tak pggil gua UJANG..=)

cikcleopatra said...

ujang : haha. aku taw ko sekolah sampai f3 jerk kat c2..naseb baek ar tak sampai f5..kalau tak rosak skolah tu.wakaka.

josrevalution said...

salam cikcleo..uiss..satu schol plak leo dgn ujang tu yer..hehe..lah rugi x p..x jales ke dia dah khwin?hehe..

cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)

kAmi dAn mEreKa said...

kan dah terlepas majlis yg seronok tu,
takpe, suruh ujang buat lagi skali, hehe ;)

Wani said...

alalala ~ haha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hehe..dunia kecik saja rupanya..

kay_are said...

camtu kite satu sekolah gak r <-- kalu caye ko memang naive =P

ini aku? said...

ta kenal.. nanti aku jenguk blog dia huhuhu.