Monday, May 30, 2011

Khawin??Bila turn aku pulak nie???

Assalammualaikum wbt..

weekend yang sangat busy!!oh penat..tapi seronok sebab masa terisi dengan perkara-perkara yang di gemari!yeay! Kenduri kawen pon banyak..Selamat Pengantin Baru Nur Syafiqah Salim..cantik!selamat sudah kau. habis dah aku sedut aura ko..biar cepat-cepat sikit aku khawin..ngeh3x. Majlis kau memang class wei! i loike semua tentang majlis kau..hehe. Jom layan gambar sekitar majlis..







Dah macam reunion pulak dah. part yang paling aku suka tentang majlis pika ni ialah khemah dia!!!serious cantik! makan pon sedap. baju pengantin perempuan memang aku berkenan sangat lah! semoga berbahagia selamanya ohkey!

NEXT WEEK AKU PULAK KHAWIN ;p

7 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

Ble calon da ad, duit da cukup, pe lg, panggil tok kadi cepat2, da boleh kawen, hehe

Cik Azizah said...

dah ade seri2 tu...tak lama lagi naik pelamin la tu..ngee~~

jgn lupa jemput jijah tau!

cik mun said...

hehe..menda yg baik jgn ditangguhkan;P

Cik Ezy said...

amke berkat pegi rumah org kawen dgn arapan kite pon akn kawen cpt..
haha..
lawa kaler baju pengntin..
pelamin pon cantek

nelly said...

cepat naik pelamin .tak sabar !

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Bila lak turn sy nak tawen..hehe.

Raji and Yeen said...

woahhh next week? serious?
hahaha