Friday, May 27, 2011

syukur so far so good

Assalammualaikum wbt..

Alhamdulillah sesi pengajian di UUM setakat ni dah selesai..mintak-mintak keputusan exam baik dan tak repeat paper..Ya Allah mudah-mudahan..seminggu berhempas pulas mengadap buku2..penat sangat jawab paper yang berderet-deret nih. huh!

Sekarang di rumah..cuti seminggu jer..lepastu praktikal pulak. aiyoo..i'll miss uum life and semua insan yang pernah di kenali di uum.

sangat berhempas pulas aku study taw dengan makcik2 kantin..tak caye? ce tengok nih;

ha kawan2 pon turut serta
takde lah gempak sangat.hee.
sambil tengok tivi baru best!
memang dasar makcik kantik! makanan takkan tinggal.hehe.

ni gambar terakhir aku amik semasa di uum.baru keluar dewan exam.
semoga semuanya berjalan lancar. one stage a head =)

BELAJAR KERANA ALLAH

3 comments:

Cik Ezy said...

study sambil tgok tv?
nt lame2 tv tu yg study..
ekeke..

Atikah Fatiha said...

gudluck!! :)

nelly said...

best tu !