Saturday, March 12, 2011

TERPAKSA STUDY LA..

Assalammualaikum wbt...

cikcleo tak dapat nak hupdate harini..tapi tak boleh la tengok blog tak hupdate..cam tak best jerk..huwaa..
cikcleo ade ekjem selasa and rabu!!! sape ley tolong ajar ekonomi????please!! wa bongok sikit dalam hal ni T_T..

Taw tak Cemane cikcleo boley mendapat hidayah untuk study dgn tetibenye?? sebab wa mmg malas nak study!! tak suke tak suke!! ceritenye cenggini, semalam wa mimpi keputusan ekjem wa sangat teruk..tercorot dalam sejarah kehidupan ^_^'..so wa pon study la hari ni..cuak punye pasal..tapi baru study lapan ratus enambelas lima puluh empat suku setengah minit da membongkang cam nih:


Huwaaa...cendana nih????Pastu bagun tido ngadap lappy lak..nak tengok blog katenye..windu!!! hahaktuiihh...dei!! tolong la study dei!! poocik! T_T

Oh wa stress dengan tidak semene-menenya..lalalalalala...

BELAJA ITU IBADAH ^_^'

27 comments:

NAD_YA said...

haha ! terpaksa ?

cikcleopatra said...

@NAD_YA - gitu la gamaknye!!hahaha.

NAD_YA said...

study mane ek ?

cikcleopatra said...

@NAD_YA - study uum la yang..nadia mane?hee.

NAD_YA said...

banting. course ap ?

DOVE... said...

blogwalking in the evening.. return the visit back please :)
thnx ya:)

pyqah87 said...

p study la mkck..mlm ni nak kcu ko..jom tgok tv.
hahhahaha

cikcleopatra said...

@NAD_YA - medic..caye tak??haha..kat about me ade..tourism mngmnt..

cikcleopatra said...

@pyqah87 = ko mmg..kejam seyh!!

NAD_YA said...

tak jumpe. sbb tu tye . hee. gudluck 2 !

sana said...

erk . aku gile nak stdy finance n usahawan . maraton 2 paper 1 hari . @@

misz molecule said...

terus rase nak ttp blog, gi study.muaHAHHA

cikcleopatra said...

@NAD_YA - hehehe..tak pe!!wee..

cikcleopatra said...

@sana- wana..hahak..ok sekarang mari kite tutup ini blog!!

cikcleopatra said...

@misz molecule - hahaha..ishk3..jom3!!waa ade geng!

ZACK ENTRY said...

sila study, jangan malas-malas..:)

pyqah87 said...

@cikcleopatra errrr..xjd pon nak kcu ko..huhuhu..tgah risaukan dgn keadaan dr sndr.. =(

kay_are said...

ade orang rindu saye ke?? =P <-- sile muntah pas bace.. hee.. studi2.. ekonomi x reti nak aja tapi kalau math & sekutunye anytime je cik cleo ^__^

cikcleopatra said...

@ZACK ENTRY - adeii!!tulun2..aiyark!

cikcleopatra said...

@pyqah87 = adei..g sepital la wei!!!

cikcleopatra said...

@kay_are - waahh lega arh pas muntah!!hahaha...alaa kr ni..eko senang je kot! ^_^'

diana said...

biasa la..
blogger tegar nie..kan??
hehehhe


akak follow kamu..

cikcleopatra said...

@diana - hehehe..nak kate tegar tak jugak la..cikcleo ni batak jer lebey..haha.

Raji berkata said...

hahaha kalau dpt mimpi cmtuh tiap2 ari confirm ak jadi lgi RAJIn nk study =.="
err igtkan kau kencing atas katil tdi tgk kartun kau tuh hak2

cikcleopatra said...

@Raji berkata - haha..klo kp takkannye la..hahak..weiii sampai ati ko kutuk lukisan aku..taw la tak secantek bunny raji ko!! tp kire ok la ko ingat tu kencing..member aku lagi la ingt tu dara period ^_^'..tapi tu bantal wangi aku ar!!!

Raji berkata said...

bantal kau merah sebab tu lah =.="
err xkutuk pun owh
hahaha cuma confuse pagi2 buta ni ;D

cikcleopatra said...

@Raji berkata - ye ar..aku kan suke pink..tak de pink merah pon boley..haha.