Friday, March 25, 2011

aku REVIEW sambil SEDEKAH !

Assalammualaikum wbt..


Haa..kenal tak siapa empunya header kat atas ni??? kalau anda dari SB pasti kenal. pemes kot mamat nie. penuh dia je dekat wall SB tu.hakhak. Bekas budak poly cikcleo PSIS.eceh. dia taktaw pon. kami pon tak kenal.hee. sekarang dia dekat poly Arau. woot woot.

cikcleo suka sharing2 traffic nie. saling bantu membantu gitu! i loike. i loike la kyrul lu punye segment. sedekah2 gitu an! walaupun traffic cikcleo ni yang hado je ;p

Suka jer masuk blog kyrul ni. loading tak de hal. header cun! blog kemas. hitam putih cam tahik cicak memang semart la bro! seriously blog dia memang ohkey sangat. followers pon da 7++..

so kepada sesapa yang nak join segment bro ni. silalah klik SINI.

ADA TRAFFIC SHARE2 LA SIKIT KAN ;)

7 comments:

KyêrulL said...

Hehehehehe.. terima kasih sebab mengJOINkan diri anda.. budak PSIS ke?? huhuhu.. ada x masa konvo ahad niE?? klau ada sediakan hadia yea HAHAHHAA.. gurau² nantikan review daripada sy yea ^.^

mykhalis said...

mesti banyak trafik up lepas nie..hehe

hottest entry di blog khalis :
Lelaki gila seks disimbah air panas

5 Binatang paling bisa di dunia

Raji berkata said...

woahhh bgus nih
nak kena review blog kau gak ah nnti
hahaha

Az-Zahra Fauzee said...

Zara pun nak join contest ni la..
hihi~

suri skaliskaLa said...

eh ! nk try join la :)

aNiS aNiSa said...

macam menarik ja ehehe =)

entry best : Tempat Larangan bagi Manusia~

kay_are said...

segmen ape ni?? nampak nye macam menarik.. ape pun selamat di review =)