Wednesday, March 16, 2011

BLOG AKU BERHABUK!

Assalammualaikum wbt..

pergh!! sehari da tak hupdate entry..rase macam da berhabuk dan bersawang je blog cikcleo ni. Baru lepas exam untuk minggu ni. minggu depan ade lagi T_T

Sekarang mahu bergegas ke suatu tempat pula. Anak buahnye kawen! ok fine..mak buah tak kawen lagi kan! die langkah bendul T_T..hee ape nak buat jodoh da sampai..sebat je lah kan. sekarang aku lak nunggu orang sebat aku..erkk??boley ke gune ayat tu? ;p

Keje banyak lagi tak settle ni!! tapi terpakse la pegi gak. ape pulak la orang kate mak sedare tak datang kenduri anak buah. padahal bukan jauh pon. tiga langkah je da sampai <<< ha ni tipu!

So, cikcleo tak taw la dapat menghupdate story2 ke tak..aku pasti merindui mu!!!bukan kay are yer..harap maklum..haha..

Then, cikcleo nak berterima kasih kepada semua yang sudi mengfolow blog cikcleo ni. cikcleo taw cikcleo baru lagi. tapi dengan sokongan anda yang tak berbelah bagi tu telah membuat kan ku terharu!!waa mekaseh byk2!!yang klik iklan nuffnang cikcleo pon terima kasih!! suka tengok BE yang tak seberape tu..jadi lah..hahak.

cikcleo akan sedaye upaya menjejak semua yang meninggalkan jejak di blog ini. tu adalah cara cikcleo untuk keep in touch dengan semua blogger dan tanda terima kasih sebab sudi view blog ini..cewah!

Oklah. banyak perkara perlu diselesaikan. miss me!! ;p

BERUMAH TANGGA ITU SUNAT ;)

Wasalam.

6 comments:

Lizzie Yasmin said...

tolong kibas2 habuk....

cikcleopatra said...

@Lizzie Yasmin - hahaha..mekaseh lizzie..hikhik.

kay_are said...

ade exam lagi?? tahniah!! antu.. sempat lagi canang name glemer kat entri tu kan.. tu makne nye ade rindu r tu =P kasihmu tidak ku terime.. sori.. ahakz! <-- balas balik

Raji berkata said...

anak buah dh kawen
woahh itu satu cabar tuh weh
hahahah

cikcleopatra said...

@kay_are - secuse me!!xde makne alu nak rindu kat ko..haha.

cikcleopatra said...

@Raji berkata - diam ko raji!!!haha..