Tuesday, March 8, 2011

ADA ORANG PANGGIL AKU SIFU??

Assalammualaikum wbt..

Hihihi..bosan gile nak mam hari ni..alamaklum la xde class..nak g memane pon malas..lepas makan jadi lagi lah malas!!!aiyarkk..nak hupdate entry pon xde idea..tp tadi g la jalan kat blog kawan2 yang boleh dikatekan blogger baru ni..my course mate. my coffe mate. my segala mate la.keke. 

Die review aku!!waaa..terharu mak noks! nak nanes ley x?keke. actually cikcleo taw yg cikcleo baru jugak dalam industry ni.eceh cam artis lak..tp cikcleo ikut cakap nasihat incik Ben. 'Kite ade traffik kita share dekat yang baru'..ye dop??tak rugi pon kan!!!(Ade traffik kah aku??kalo tak de takkan korang bace kot kan??hee) sharing is caring kan?? i memang caring kat semua bloggers..eceh cewah ;)

BLOG ENUL SANTEK!


so pelase jom la pg jengah my fren ni..nama dia AINUL..SILA KLIK SINI ye..mekasih daun keladi..kalo suke boleh la follow dia sekali..weee~ more newbies klik here

p/s: ur welcome datin! ;)

ALWAYS SUPPORT NEW BLOGGER ;)

2 comments:

Raji berkata said...

yeah btol jgn kedekut traffic ;P
cmner nk ksi traffic kt org eh o.O

cikcleopatra said...

@Raji berkata
raji ko bg cam bg duit jer..haha.