Wednesday, March 2, 2011

SELESAIKAN TAG DARI NELLY & MANJA!

Assalamualaikum wbt..

kene buat gak entry ni sebab da janji dengan 2 orang cik adik manis nie nelly and manja untuk buat entry nie..hee..maap la yer lambat sikit..baru lepas submint assignment and present..mid term exam pulak menanti wooo...(sile tadah tgn sekarang dan mendoakan kejayaan cikcleo..cepat! ;p) oraite malas nak taep pepanjang..akan cikcleo jawab segala soklan2 nie..

1. Adakah kau rasa kau HOT?
ehem2..opkos yes!!HOT temper! muahaha..

2. Upload pic kau dari pc sekarang jugak!
aiyoo..xde pix laen ke nak suh upload..sile sediakan apa yang patut sebelom tgk pic nie. takot termuntah lak ^_^'

3. Cerita la pasal gambar tu..
gambar poyo.badget cun! gambar nie bukan kat PC aku tp wallpaper hp aku! AAQ? ;p


4. Bila kali terakhir kau makan ayam?
lunch semalam!


5. Lagu terakhir yang kau dengar?
entah! maap cikcleo mmg lemah daye ingatan kalo bab2 lagu nie ^_^'


6. Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ni?
aku nak study wei!!!!


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
ika, tiqah, maklang, ika wu kaka..

8. Tag lagi 8 orang!
tak de banyak lagi ke wei?? ^_^'



9. Siapakah No 1?
eija hassan lah! blogger cun!

10. Kutuk Cakap sesuatu pasal No 5 .
sayang die..sebab die suke drop komen kat entry2 cikcleo ;)

11. Orang No 3 ada hubungan dengan sape?
mukgu die!

12. Bagaimana pula dengan budak No 4?
my fren mase kat poly! da berkawen dan sedang berusaha mendapatkan baby untuk aku! waahh ;p

13. Pesanan buat No 6?
thanks folow cikcleo..weee.

14. Kata kata cinta untuk No 2?
sunah sayang..i lop u!!mahahaha..

15. Adakah No 7 dan 8 punyai persamaan?
Blogger..hahak.

16. Berikan 5 perkara yang kau tahu pasal No 1.
  • 18tahun.
  • penanam anggur yang berjaya.
  • suke join contest yang related ngn shawl.
  • cun.
  • baru balik dar ganu.
  • dok kat ipoh.


17. Persamaan antara kambing dengan lembu.
binatang korban!

18. Perasaan ketika jawab test ni.
xde perasaan sebab ngantok..muahaha.

19. Adakah kau tahu Rizman itu sengal?
sangat sengal ohkey!sape tah xkenal lak ;p

20. Gay or les?
bi sex kot! haha.
meh lagi!!!xde da ke??cam enjoy lak jawab..haha..sekian terime kaseh..

8 comments:

Shazrizul said...

Gambar tu comel tau! :)

cikcleopatra said...

@Shazrizul
hahaha..gambar dengan eye bag setimbun..

mekasey chaz!

nelly said...

comel2 ..
=)

siap pun ..
hehehe

cikcleopatra said...

@nelly
haha..mekaseh2..keke.

Manja (let it be my sweet name) said...

hehe, panjangkn soalan die?

cikcleopatra said...

@Manja (let it be my sweet name)
haha..taw xpe..tp best!

fRaMe+LenSeS said...

cam comel ja jawapan2 tuh.. nak tegelak Nadh baca.. hhii.. ;))

cikcleopatra said...

@fRaMe LenSeS
haha..macam nak gelak je??xgelak pon..haha.