Wednesday, March 2, 2011

AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??

Assalammualaikum wbt..

waaahhh..mau join segment baru dari incik ben..hehe. yes mmg cikcleo gile trapik pon! so what??ade aku kesah?lalala...incik ben suruh ceritakan pasal kematian yang menginsafkan kita..so seswai sangat la sebab cikcleo baru jer dengar pasal kematian 2 hari lepas..ceritanya begini (eceh ;))

klik untuk join


28/02/2011 jam 7.05pagi UUM telah dikejutkan dengan kematian 2 orang siswi UUM..2orang pelajar cine..satu fakulti dengan cikcleo student hospitality and paling best bilik mendiang depan jer bilik cikcleo..grrr..depa nek keta 3 orang nak pegi hantar member dorang ke kelas dekat dengan hotel latihan UUM iaitu EDC..nek keta kancil..then masa nak masok simpang ke hotel tu depa telah dirempuh oleh sebuah keta waja :'( sangat terkejut dengar berita tu..2 mati di tempat kejadian dan sorang cedera parah and masok icu..tapi dengar kate sekarang da ok..just patah kedua2 belah kaki and ade luke2 sikit. hmmm..sangat menginsafkan sebab kite salu jer tgk orang tu.kenal kereta die..tup2 tibe2 da xade..walaupon berlainan agama dan bangsa tp tetap rase kehilangan tu..harini dalam 4buah bas telah pergi funeral mendiang di SP dan Tambun. sedih jugak.sekarang bilik tu kosong jer..gelap jer..seram pon ade gak ^_^' haish!.nak bace berita lanjut klik sini.

tanda-tanda kecil hari kiamat ialah apabila banyak kejadian mati mengejut! insaf sangat..cikcleo sile la jangan melengah2 kan solat anda!!kite xtaw mati bile kan..

REST IN PEACE

3 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya pun takot tgk..ade satu blog tu siap tunjuk lagi muka mangsa..

cikcleopatra said...

@♥yaya budak suka embun♥
kan yaya kan..tawu xpe..huhu.

nelly said...

Yeah ..mau juga gila trafik .hehehe