Tuesday, March 1, 2011

YES!BERJAYA BUAT DIA NERVOUS! (entry serangan balas ;))

Assalammualaikum wbt..

sebelom tu bagi cikcleo gelak jap..hahahahahahahahahahahaha...ok done!
adei la ai..entry nie dibuat khas untuk menyerang balas segala entry yang dibuat oleh sunnah sebentar je tadi ;)

hah! nie entry die..click untuk kesana.

ok! yes! i heard a lot about her..ape tak nye.cikcleo kan selalu bukak blog brade ben..dan tiap kali brader ben buat segment jer.mesti ade die..pastu semua blogger yang hot kat SB cam ujang, qaseh, dedeq and seangkatan dengan nye la mesti ade mention name die..sunnah nie pon cam pengomen tegar jer cikcleo tengok kat blog2 nie.haha. so eager la nak kenal siapakah wanita ini..name pon sunah..so shuweet kan??hee.

rase cam ramai da kenal sape sunah nie..nice girl..friendly ok! ;)
blog die not bad..hensem!
yang penting writing die cikcleo suke ohkey ;)

keep in touch sunah cayang..happy to noe you!

12 comments:

Sunah Mohammad said...

nak nanges boleh....? T_T


thanks sayang...insya'Allah moga ukhwah berkekalan...:)

cikcleopatra said...

ok nanges sekarang!!!!!haha ;p

Sunah Mohammad said...

test test...:p

good~ anak murid baru ni...hehehe...

cikcleopatra said...

@Sunah Mohammad
haha..mekaseh ye cikgu..tp ape bezenye??hikhik.

kay_are said...

owh.. sunah muhammad ke.. ingat sunah mane tadi.. hee

cikcleopatra said...

@kay_are
a'ah..hehe.

Nasuha Salleh said...

nk terjah blog beliau =D

Raji berkata said...

hahaha rajin btol dia nih ;D
masuk stiap segmen abg Ben

cikcleopatra said...

@Nasuha Salleh
hehehe..terjah jgn xterjah!!kemsalam kat die sekali.haha.

cikcleopatra said...

@Raji berkata
taw xpe raji!!haha.

Sunah Mohammad said...

hish..buat onar ye kat sini? hahaha~ :p

bezenye...bila wat popup, readers tak perlu loading page kita sampai 2-3 kali..kan form ni nak kene kuar banyak2 kali tambah nak masukkan word verification lagi..kalo popup, terus ade..senang..:)

buaya said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k