Wednesday, March 9, 2011

DIA TAK BOLEH VIEW BLOG AKU..KENAPA???

Assalammualaikum wbt..


Hah meh cni cikcleo nak story pasal sorang member cikcleo aka blogger la jugak. nama die Nurul Hidayah Salihin Ihin.  Blog die sini. haish! dah bape juta kali die try view blog cikcleo neh. tp asik fail jer! pe cer?? ha cecite cecite.. sadis woo..org lain punye sume die polow..cikcleo nye nan hado!!Die ckap camnih:


Hah korang taw kenape jadi camnih?? T_T..sadis kawan baek cikcleo tak dapat view blog cikcleo..huwaa..help us!!cewah..yang bijak pandai dan celik IT tu tolong2 la cikcleo ni..hiii..nak sangat merungkai permasalahan ini..kalo pegi blog die nnt korang shoutmix box die. type 'wei cikcleo cite pasal yaya!' wakaka..bia die panas cam cacing kepanasan! lalalalala..tulun eh? boley? boley ke? ;) Kalo boleh terima kasih daun keladi..kalo yang tak boleh pon terima kasih daun kedidi (ade ke?? ;p)

p/s: hari tak dpt hupdate byk entry sebab busy ^_^'

HARI INI ADALAH HARI BAHAGIA SAYA.BUNGA2 CINTA GITU ;p

5 comments:

Raji berkata said...

hahaha pelik2 nih
tak pe ak tolong kau
best juga lama x kenakan org =.=

hidayah said...

wekkkk. aku ley bukak ni gune komp bawah. pagi2 mood dia baik kot. aritu aku try malam. pasni x tau ah ley bukak ag ke x. aritu taley. gile gempaq blok ko! tahniah2. laju lagi bergerak...

eh beb, ko da mandi lom ha ?

=))

cikcleopatra said...

@Raji berkata
yes!!raji ko mmg terbaik wokk!!!

cikcleopatra said...

@hidayah
yes!!!yea!!yes!!taktik aku berjaya!haha..wei xkeje ke pepagi ade kat umah??lalala ;)

Heidi Shafiq said...

kesiannye.. aku x dpt nk tlg or bg idea.. sbb aku buta iT..