Tuesday, March 8, 2011

CERITA TENTANG SAHABAT BAIK AKU DI ALAM MAYA

Assalammualaikum wbt..

Aku time2 nak maghrib and nak malam ni la idea mencanak2 datang. macam2 cerita nak buat.hee..sekarang cikcleo nak cite pasal sahabat blogger cikcleo..nice! cun! banyak tolong cikcleo..dengan die je la cikcleo banyak bertanya pasal dunia blog ni. dan dia pon tak lokek ilmu.

Tapi sejak dia dapat msg dari seorang pendengki dalam dunia blog ni..macam senyap pulak..tp bile cikcleo tanya dia kate 'bz la cikcleo. taktaw nak hupdate cerita hape'. hehe. cikcleo salu borak ngn die kat FB.

Muda lagi dia ni. cikcleo pon da anggap dia macam adik cikcleo. umur baru 18, tengah tunggu result SPM. Gud Luck yayang!!hee..

pesanan cikcleo kat dia..rajin2 kan lah diri hupdate entry sebab ija ade followers taw! jangan lupe tu..jangan putus asa!cian cikcleo tertunggu2 entry ija T_T.hee..

Moh la kite terjah die..sebab dulu dia ade buat entry untuk cikcleo..waa sangat terharu..nak bace klik sini.

Nah!!! nie dia blog Eija Hassan. Jom kita terjah!

santek kan!!!! pink! i loike!

8 comments:

al_hakim said...

nak kenal dgn kawan bek cik cleo..boleh?huu

Eija Hassan said...

wah wah.
tq cikcleo (;
luv you larh.HAHA

cikcleopatra said...

@al_hakim
boleh2..sile2..haha..nnt cikcleo bgtaw die ye..keke.

cikcleopatra said...

@Eija Hassan
ija org ensem kat atas nak kenal..kenal je taw!!ingt awak da ade bf..haha.

Raji berkata said...

hohoho nice2~
nnti ak cbe berkenalan dgn dia
hak2

Qaseh dalia adelia said...

terus bersahabat selamanya ok.. :)

Cik Ezy said...

nk jdk adik awk jgk..
koh3..
boleh? hhehee

kay_are said...

penat bace rupe nye bukan diri ku T_T
cute gile sayang nye sebaye adik ku T_T