Sunday, April 3, 2011

Terpaksa Berhenti Berblogging!! ouch!

Assalammualaikum wbt..

Adoi! lamo tol makcik bercuti kan! sibuk gila kot! terpaksa tutup mata je dengan blog cikcleo ni.haish. sobab eh kalau dah berblogging kang tak geti nak stop! so mengambil jalan mudah untuk tidak menjenguknya. cewah tipu je. kebanyakkan IPTA seluruh malaysia sekarang ni da start dengan final exam. tapi di US ni belum lagi. bulan depan cikcleo bakal duduk di dewan peperiksaan untuk kali terakhir..mudah2an. so sekarang sangat busy menyiap kan reseacrh paper T_T..cam haram jadah je kajian yang aku buat.muahaha.

1 jun start praktikal..tapi yang sodeh eh den tak dapek tompek laei. kalau ado sapo2 yang tawu tompek praktikal yang best untuk student tourism buleh la sharing2 dengan cikcleo eh..plish!!!

so, kita berbalik balik dengan tajuk kita..ayat poyos! cikcleo terpakse stop blogging sementara waktu..mugkin la..tapi kalau idea tu tetibe da datang tak boleh nak sekat-sekat doh. terus jer klik dekat new post tu.hehe.

asal aku rasa post aku kali ni cam saaannggaaattt bosan ha?? adoi..memang takde mood nak mengupdate pon.chow la dulu. sekian.

TIADA KATA-KATA

3 comments:

Cik Ezy said...

ingtkn nk stop tros..
pndai buat saspen ni..
hihikk

Raji berkata said...

kau kt US ker cleo? o.O

kay_are said...

bile bace entri ni pastu bace entri kat atas pastu kat atas lagi satu, cume leh cakap "berhenti ke?" =P