Sunday, April 24, 2011

Farewell Party with Geng 'Makcik Kantin'

Assalamualaikum wbt..

wah i'am back!! gilak lama tak update kot. super duper busy! biasa la dah nak hujung2 sem ni kan. terpakse la tahan napsu serakah terhadap blog ni.keke..well selain busy dengan assignment dan presentation. aku gak busy dengan aktiviti2 DPP dan party sane sini.cewah. almaklum la iA ni semester last aku di UUM terchenta.wah sedeyh pulak. nak nanes boley?haha...15April haritu aku dan geng makcik kantin telah mengadakan party untuk meraikan diri sendiri. Mereka the best! sangat bekerjasama dalam menganjurkan apa2 event sekali pun. cekedot gambar2 ni.



geng makcik kantin bertukar2 hadiah diakhir rancangan

Makan yo kojo eh

Kan..makan je keje.
ni time berusaha keras untuk menghidupkan api.pergh..mencabar!
satu pasal mereka. pantang nampak camera!
pemangang berjaya!
sampai terkeluar air otak si nadia.kahkah.



'saya menang moto!'

I really2 love u alls. xkan putus persahabatan ini.
Nama 'Geng Makcik Kantin' diambil kerana gaya kami membakar seperti gaya seorang makcik kantin di kafe muamalat.hahak.xpasal2. Geng Makcik Kantin seperti wonderpets. Apa yang penting?? kerjasama! ;)

p/s: cekedot cikcleo and geng makcik kantin di masquered Grand Dinner and Pulau Payar.

2 comments:

Cik Ezy said...

best nye mkn2..
party! party!
haha

kay_are said...

makcik kantin.. tomyam 2, air milo ais 1 balang ye.. =P