Saturday, April 9, 2011

Kalau Nak Komen tu..Biar la Kene..Baca dulu Betul-Betul

Assalammualaikum wbt.

Aku sangat menghargai dengan semua yang komen dis setiap entry blog aku ni..tapi kan.ade seorang blogger ni..dia memang selalu la komen entry aku..terima kasih ye..tapi kan..dia selalu komen ikut tajuk je. bukan nak baca habis.lepas tu baca part atas je. ending macam tak baca. aku kesah ke??

Mula-mula ok je..ye la kira untung la ada orang nak komen kat blog aku yang macamni kan..tapi lama2 adoi!! longgoh la..aku dok cerita pasal A, dia dok komen pasal B..tahu lah dia selalu komen. tapi jangan lah tunjuk sangat yang awak tu  tak baca. aku tak mahu la bagitau siapa kat sini.  kalau korang tengok dekat komen2 aku pun da boleh taw siapa..ngeh3..bila dia tak baca habis..dah bagi negetif perception kat aku -.-'

Sorry la. tapi bila dia da galak buat macam tu aku da rasa macam malas nak terjah blog dia dan baca entry satu persatu..grrr..jahat aku..tak2..aku tak kan buat camtu!haha.

Tapi aku suka pengomen yang macam Cik Ezy, Raji, Kay Are,  dan ramai lagi la yng baik-baik komen. sebab mereka2 ni tak pernah lari tajuk bile mengomen dan setia membaca walau bosan! ;)

termia kasih u guys..terharu..kekeke.

p/s: aku tak marah wei!! just cakap apa yang perlu je..sebab bila kita komen macam tu da reveal semuanya pasal diri kita. kalau satu boleh la..tapi kalau da selalu??fikir2kan la..sebab aku tak pernah komen entry orang melainkan aku tak baca habis sebab aku taknak nampak bodoh bila mengomen =.='

Jangan takut pulak nak komen blog aku lepas ni.muahahaha. tapi aku tak paksa dalam memberi komen. kalau suka sila kan. kalau tak suka pun sila kan..ngeh3x..

SAYANG SEMUA BLOGGER..YANG BAIK DIAMBIL DAN YANG BURUK DIBUANG

12 comments:

darxniq said...

kadang2 klu entry terlalu panjang...kebanyakkan orang mls nk bace smpai habis..

sbb tuh dia main komen jer...so kita kena pendekkan entry kita...biar ringkas..tp padat...:)

Bro Azqar said...

yeaahh yg ni sokong sesangat..
kalau xnak nmpak x bace jgn la komen pape mcm bajet paham. just thanks pon ok laa tuu hahahaa... kan kan kan ?? XP

cikcleopatra said...

darxniq : yeah..aku taw tu..thanks ;)

Bro Azqar : betol2..haha..jgn nampak silly kan!

Cik Ezy said...

suke ke bace komen cik ezy?
kdg2 cik ezy pon merepek jgk..
hahak..
terharu kejap 5minit..
keh3

miss nadya said...

saya2..saya mmg xpernah mengomen kat cik cleopatra punyer blog..hehe..agak nyer r..hik hik....jgn marah yer...men2 jer...xpe2..sabo2..bwak bertendang..sajer jer nak lalu kat komen niey..jgn marah..nnti mollow nad alek yer..kalau wajin ler..^_^

ZACK ENTRY said...

adakah orang itu adalah saya? saya janji tak buat lagi lepas ni..=.=

kay_are said...

patut rase sejuk je bace entri ni, ade orang ngah pasang kipas kat aku rupe nye.. =P hee.. sape r tu ye? slesa care macam tu kot.. x pun tror sebab tengok tajuk je dah tau isi cane.. dan ngan yakin terus drop komen! lol!

psst: nak marah sile r, xyah nak control ayu r weh.. opps.. lari!!

MiMie AddNin said...

saye setuju sesangat la cik cleo..
ramai jugak yang suke komen tp macam merepek je komennye...
sabar je laa...

rj Etika said...

errk...aku kah? T.T
hahahaha~

mungkin orang tu nak komen..tp tak reti. ye r...dah semua org komen mende yg same. So, konon-konon die nak buat kelainan la....kot.

heh.

lepasni tajuk tu biar buat suspen2 sket. baru org nak bace sampai habes....kot.

Mutiara Bernilai said...

haha,,

pernah gak dpt komen yg mcm tu..
maybe org tu predict2 je kot ape yg mutiara tles..

hu,maybe sbb mutiar ni bebel panjang sgt kot..tu dia xjadi nak bace smapai abes..

atoi!~

cBk said...

huhu..mgkin entry pnjng sngt kot..huhu

Dda Ly said...

tenkiu for sharing..:) insyaAllah dijadikan iktibar...

meh singgah rumah..
~a blast saturday~
keep in touch ye...♥♥♥