Friday, April 15, 2011

Entry untuk si Sorry - 'npe pilih nme cleopatra,,, cm xseswai je'

Assalammualaikum wbt..

Aduh kelaka pon ade bile sorang yang mengelarkan dirinya 'sorry' bagi masage dekat shout box aku macam ni:

sila klik untuk tumbesaran

To sorry give me reason kenapa nama tu tak sesuai? kalau anda pengikut blog ini dari dulu mesti anda dah tahu kenapa saya pilih nama tu sebab saya ada buat entry pasal nama tu kat SINI. Semua da terang disitu.

Hope sangat dapat tahu reason tu kenapa ye! sebab sangat childish soalan anda ni. satu lagi ini belog saya. so konsep saya ISA (ikut suke aku). JANGAN BUKA KALAU TAK SUKA! 

tak pe aku ambil dari sudut positif..blog aku dah pemes kot sampai ade orang sebegini. kalau tak dulu tak de yang kesah ;p

p/s : Harap terjawab soalan anda dan boleh lah tido dengan lena. oh ye jangan lupe bagitaw reason kenapa tak sesuai nama tu dan kalau boleh janganlah jadi Cik Anon ye!dan satu lagi saya maafkan anda =)

*Kenapa la tak ambil segala nasihat yang aku dok share dekat cni tapi issue name tu jugak yang di kesah kan..susah sangat ke nak buat bende baik ni*

BERFIKIR SEBELUM BERTINDAK & 
DIAM KADANG2 LEBIH BAIK

14 comments:

Sara Eryna said...

maroh nampok cik cleo kite ni ye~moh kite p bako 'sorry' tu nk?haha! =p~

cikcleopatra said...

hehe..sorry da jawab..lega..

Cik Ezy said...

baek benar die letak name sorry..
nmpk la die betol2 nk mtk maap..
ekeke..
name pon die nk pertikaikn..
macam2..

Eija Hassan said...

HAHA.saba jek la cikcleo oi :D

Wani said...

sabor2 . si SORRY tu dah jawab ke ??

solo molo said...

mari kita bakor dia...
suke hatila nak pilih nama apa pon...



jangan buat ni lepas makan ye...
> http://solomolo.blogspot.com/2011/04/7-perkara-yang-tidak-patut-dilakukan.html

nelly said...

pelik jap kat sorry tu !

azwa amani said...

huhuhuhu...sabor jer lh..jhn bakoo

sue mohd said...

ade gk org cenggini. muahaha.

AliaJustea said...

yeaahh ! belog ini harus dicopyright kan ! hak milik terpelihara..cik anon yg sengal. .

kay_are said...

entah nye, nape gune cikcleopatra? ko bukan duta majalah cleo pun.. so ape kes? ape hal? <-- ade rase terbakar tak weh? =P

Raji berkata said...

ptot plih Oreo kot
hahaha xpepasal -.-"

Raji berkata said...

eh cleopatra maksud der ap?
Kelly clarkson pun ad lagu bertajuk cleopatra

rj Etika said...

err...cleopatra bangi. :D