Sunday, April 24, 2011

Gaga Abracadabra Masquarade Ball Grand Dinner

Assalamualaikum wbt..

wah balas dendam nampak sebab da lama tak hupdate blog.keke.nak buat KP cam takde mood. so nak share my sweet memory kat sini. blog aku ISA la kan. first time aku excited sangat nak join grand dinner sempena graduation day. seb bek best. berbaloi2 dengan fee charge yang dikenakan.huh. semangat nak pergi ditambah lagi dengan kehadiran geng makcik kantin..meletops uolss depa malam tu. haha.so sweet. haa..sesiapa yang nak pergi dinner tapi takda idea nak pakai apa. boleh jugak ambil idea dress up makcik2 kantin ni. boleh la. baju kami mostly below rm50. opss..kantoi.haha. jom cekedot gambar Gaga Abracadabra Masquarade Ball Grand Dinner.

artis datang!

pika suke tido!





Makcik Kantin the vouge!

Like this picture sebab ada sana tajima.haha.

Colan masquerade queen. tapi tak menang pon ohkey!keke

gambar budget comel! haha.

This is my peberet lecturer..Encik Johan Affandi. understanding and simple lecturer.

muahaha.

This is PCO of MICE class.

Gaga??




Pemenang cabutan bertuah!

Also my peberet lecturer..Puan Shake. understanding and sempoi.


With Masquerade King! grr.

Yuki Tan one of my chinese fren.
So far this is the best dinner for me. in memory..takkan ku lupe kan ;) Dinner ni diadakan di Star City Hotel. Makanan die seriously sedap banget dong! tak boleh nak control ayu dah bile makan. marvelous!

p/s: credit to my FB fren for the picture!

4 comments:

azwa amani said...

wahhhh..ser0noknya...zaman universiti memng mneyeronokkan kan..huhuhu..arhggg sedihnya bila dah nak grade ni..

kay_are said...

nape topeng tu macam familiar je? amek aku nye eh? patut hilang.. waa... x sangke ramai ikut trademark aku sekrang ni.. huu

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Misliana Shafie said...

wEI... giler sempoi tue malam masquerade.. Hehehehe.. Tetibe plak rindu kat zaman uni.. =.=