Friday, July 29, 2011

Dulu nak cepat habis intern..tapi sekarang sangat sedih nak habis intern.OMG!

Assalammulaikum wbt..

Tengok tajuk pun dah tahu kan..dulu dok sangat tengok kelendar menghitung hari nak tunggu 30 sept..tapi sekarang??

entah..aku bertambah sayang dekat abang-abang, akak-akak serta rakan-rakan intern yang lain..senang cerita sayang dekat semua warga PICC lah. Bila sayang rasalah sebak nak tinggalkan PICC tu..sampai aku cakap kat akak diyana 'kak kalau orang nak kerja tanpa gaji kat sini boleh?' hahaha..buang tebiat..tapi tu lah hakikat.

Mereka baik! friendly dan caring..moment yang tak dapat dilupakan tadi..bila tayar kereta aku bocor. Thanks sangat-sangat dekat Kak Nur Diyana sebab sanggup teman tiqa sampai kereta elok, arep, mimi dan ida sebab tolong tukar tayar kereta, abang raja & abg fendi yang turun bila tahu tiqa ada masalah kereta dan cik man. terharu saya..eceh! 

special thanks to my Along Ahmad Khairul Azmi Bin Talib dan kawan sebab tak jemu datang bila tiqa perlukan bantuan..muaahhh..eceh. 3x sehari along datang PICC hanya pasal tayar kereta..hehe.

dah..bye2 =)


1 comment:

aKSARAfENDI said...

dah habis dah pun kan?