Friday, July 8, 2011

Bye Fariz..Farizah!

Assalamualaikum wbt..

Mohd Nor Fariz Bin Md Tuqiman, student UNIMAS, internship di PICC. umur 22 tahun. asal Johor. status = bujang ;p

Weh kau Farizah! (aku je yg boleh panggil dia farizah) ;)

Semoga kau berjaya menamatkan degree kau tu tanpa sebarang repeat paper dan juga dengan menunjukkan pointer yang cantik dan mantap lagi jitu!

Semoga kau khawin dengan Rahimah (bakal isteri dia) ngee.

Sentiasa ingat daku dalam doa mu..eceh.

semoga dapat kerja yang bagus-bagus.

jadi lah insan yang sentiasa merendah diri kepada pencipta..anak soleh..suami misali..

nanti da jadi dato' jangan buat-buat tak kenal aku..kahkah.

p/s: tolong la jangan merindui aku sangat yer..rindu pon diam-diam jer.lalala. hari ni last day kau kat sini kan. so tolong  buat kerja ikhlas sikit..muahaha.

Keep in touch ya!



2 comments:

Anum said...

amin

josrevalution said...

yahh..betol2 kalo kow rindu c cikcleo diam2 nati die dgr plak..hehehe..godlucky untuk die...E-book 20 cara untuk membina trafik ke laman web anda