Tuesday, February 22, 2011

LELAKI YANG MENARIK DARIPADA PANDANGAN WANITA

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum wbt..

kesinambungan dari buku dan kegigihan bro Ben Ashaari..
cikcleo berkobar koba nak menghupdate blog..huu.

sedang berusaha mengkhatamkan buku ini 
dan tgh dok membace tu..ade part yang best..
seperti tajuk entry ni ;)

sumber gambar - google.
ar cane nak jadi lelaki yang menarik nie??antaranya..

  1. Pakar komunikasi mendapati bahawa wanita mudah percaya dan tertarik kepada lelaki yang berpakaian kemas.
  2. sifat budiman adalah aset berharga seorang lelaki dan sumber cinta pada mata seorang wanita yang harmoni (gentleman).
  3. kebijaksanaan emosi bermakna keupayaan dan kemahiran seorang lelaki mengakses emosinya dan menghargai perasaan dan emosi orang lain di sekelilingnya terutama wanita.
ok cikcleo share 3 jer..xley bagi banyak2 nanti 'Dr. Come to me' mara..hehe.
nak lebih lanjut g beli buku nie..murah je ;)

jumpe lagi di next entry!

ASSIGNMENT OH ASSIGNMENT!

6 comments:

nelly said...

hehe ..nice entri .

cik nurussalwa said...

like this.. huhu~ hope die bace~~~~~

miss cleopatra said...

@nelly

hehe..thanks again nelly!
ade lagi tips die..tp xley nk cite sume..kang kene saman dituduh atas sbb menciplak.hehe.

miss cleopatra said...

@cik nurussalwa

hoho..suh die bace..kate kat die kalo nak taw lebih lanjut tnye je cikcleo..akan cikcleo reveal sumenye..hihihi.

Cik Yana said...

Cik Yana tertarik kat lelaki yang pakai songkok, pastu gi surau. Pehh~ sejuk hati tengok :)

miss cleopatra said...

@Cik Yana
haha..betol tu cikyana!haha..
nak carik calon laki g ar ronde2 hari jumaat tgk sape g solat jumaat.kekeke.