Friday, February 25, 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!

Assalamualaikum wbt..


waahh mmg sah2 cikcleo kene sampok ngan hantu contest..memanjang nye la die nie nak join contest..pe kess??haish..wee..tp hadiah contest nie best..dapat rayban..wink2 (sambil angkat kening)..contest nie dianjurkan oleh bro Eddy Zaidi..sonang yo contest eh, kono carik gambar2 dari blog bro eddy nie then buat caption..sape nak join boleh la klik sini untuk keterangan lebih lanjut..

setelah memerahkan otakku yang kering nie (eceyh td kate sonang an..hambik ko!menanah otak nak pk ;p)
lastly gambar yang bertuah adalah yang kat bawah nie..wee..moto!!saya menang moto (sile buat nada cam iklan Ali Cafe ye!) mekaseh ;p

'Iye! saya menyesal dan takkan merempit lagi'
haa dah tu je caption cikcleo..selepas da ditapis tapis..cam menggelabah lak bace caption tu..tp lantokk!! ;p

dengan ini saya cikcleo ingin mengetag sedari nelly nelly kate ahh utk join ;p

6 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

nelly said...

Hehe ..
tq tag Nelly ..
=)

miss cleopatra said...

@Edy Zaidi
thank Q leb u!! ;)
mudah2an..amin..

miss cleopatra said...

@nelly
nelly!!! sesame kaseh!hehe..
moh la kite join.kalo nelly mng boley bg itu hadiah dkt cikcleo..hahak.

EB said...

Good luck cleo..

cikcleopatra said...

@EB
waahh mekaseh EB..hihi.