Tuesday, February 22, 2011

VLOG BEN ASHAARI

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualikum wbt..

huh! baru lepas tgk vlog bro ben..
wa suda jatuh chenta dengan die..
bukan ngn bro ben ar..die da ade wife!kang xpepasal kene maki.haha.
frankly speaking die ade tarikan sendiri.
idea die tu yang wt aku jatuh chenta..
sikap humble tu lagi satu..
ape yang die ckap semua aku setuju!!

dan paling suke Ben Ashaari xlokek dlm sharing ilmu yang die ade..
iye ilmu tu penting untuk dikongsi bersama sbb ilmu orang akan gune turun temurun..
selagi ilmu kite tu digunakan selagi tu la pahale tu  akan dtg kat kite..insyaALLAH.

die bukan macam setengah blogger yang da rase diri mereka tu otai sangat dan sombong.huh!
walaupon die da ade 10,000 ++ followers tp tah lah..die xmacm blogger laen lah.
siapa yang follow die je taw macam mane..wink2 ;)

kepada sesiapa yang xtgk lagi vlog tu jom tgk kat sini

sekian..

APAKAH TUJUAN SEBENAR KITA BERBLOG?

1 comment:

apisv2 said...

salam,
melawat dn mengunjungi rakan segmen;p
dtg dr blog abg ben;D
slmt berkenalan=D
saya seorang blogger aktif;)