Sunday, February 20, 2011

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF

Assalamualaikum..


haaa..kenal x blogger atas nie??
mesti kenal kan..pemes kot..hot g2..
Dia lah BEN ASHAARI

Actually die banyak buat segment tok bantu blogger2 baru nie..bagus! 
tp cikcleo macam xlayak je nak join sume segment die sebelum nie T_T
tp memandangkan ini segment terakhir dan sesiape je layak..maka cikcleo join!!!

Ye saye mmg aktif!!aktif menyekodeng blog org..keh keh keh (versi hantu kak limah ;p)

ok tu je..
tata titi tutu

JIKA ANDA MEMPUNYAI BLOG MANFAATKANLAH IA SEBAIKNYA

10 comments:

nelly said...

Teruskan aktif
=)

miss cleopatra said...

@nelly
hoho..tq nelly! ;)

GreenAppleKu.com said...

Follower no 130..salam kenal. Jom terjah n follow my blog.

mas.saari said...

saya pun join gak segmen ni...
singgah sini jap...jom kita follow2 utk tambahkan kenalan di blog!

forever love said...

segmen last abg ben ke nie.?

miss cleopatra said...

@GreenAppleKu.com

thanks greenapple..jap g cikcleo terjah ohkey!!hehe.

miss cleopatra said...

@mas.saari

thank Q..akan ke blog anda..tmbh kenalan..hehe.

miss cleopatra said...

@forever love
segmen last utk suai kenal dgn blogger..nxtweek segment laen pulak..kalo xsalah cikcleo la..kalo salah ya ampun!!hehe.

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

saya-seorang-blogger-yang-aktif

miss cleopatra said...

@apisv2

mekaseh..mari la kite mengaktifkan diri.hee.