Monday, June 20, 2011

Blog kini di publish

Assalammualaikum wbt..

2 hari aku terpaksa private kan blog aku ni atas sebab-sebab yang tertentu..dan kini kembali normal..yeay! semua ni sebab my friend..hikhikhik..kalau semuanya dah selesai nanti aku akan cerita apa akan jadi..iA..kalau korang perasan ada beberapa entry aku terpaksa di private kan buat sementara waktu..biasalah entry panas..hikhik..

hari ni banyak kerja..my partner tak datang pula..biasa lah LID 2011 my officer agak sibuk..so kerja-kerja yang celah-celah gigi tu aku la kena tolong serba sedikit.hee. alaa small matter je tu!! = p

actually dapat MC hari ni tapi nak pergi kerja jugak-jugak sebab nak tengok LID 2011...muahaha..bukan selalu kan. so bertabah lah kau wahai cikcleo T_T.

dah-dah..den nak poie siap kan kerja..adios amigos gajos!

3 comments:

sukasuki said...

2 hari pvt.make over blog lettew...heehehe

Raji and Yeen said...

blog ak pun terpaksa di privatekan atas sbb malas xD
berkejaya skang ni yer..

omai.n i k l i s a said...

ape la kan yang panas tuh. hehe