Wednesday, June 22, 2011

Oh sangat mencabar nak cek result exam sem ni!

Assalammualaikum wbt..



keputusan exam bagi semua kampus UUM seluruh Malaysia di keluarkan pada 20 June 2011..tapi aku hanya dapat cek pada 22 June 2011..giler ah!! tak pernah aku buat selamber derk badak aku jer x tengok result exam..tanya kawan-kawan lain semua da cek..ishk3..kalau tak..memang mengelitis aku nak tengok..tapi faktor-faktor lain yang menyebabkan aku tak tengok ialah..portal uum yang banyak songeh lak sem ni, taktaw la kena godam ke hape..pastu tenet umah aku lak yang lagi banyak songeh mongeh..then, kerja banyak kat opis..lastly sebab gigi aku sakit!!!!!! walaupun gigi dengan tangan cam jauh jer jaraknye..tapi bila gigi aku sakit..otak aku pon down sekali..ishk3..

sekali datang kerja hari ni terus bukak portal da..nasib baik portal sudah effisen dan cekap sekali..sekali klik je..jeng jeng jeng...ALHAMDULILLAH..keputusan terbaik yang pernah aku dapat sepanjang degree aku ni..mak ai nampak sangat aku teruk kan!!!haha..

Dah..terbaik aku tu tak lah baik sangat macam kawan-kawan yang lain..just enough for me..walaupon!!! hanya sangat-sangat beryukur pada mu ya Allah..dengan rezeki mu ini..


5 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tahniah tahniah tahniah

Rabu tanpa kata

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Btw, tahniah ea~

Raji and Yeen said...

woahhhh congrts2 ;D

Inma Ruziana said...

waa~ tahniah ! :D
kira ok la tu klw dh yg tbaik :)

kay_are said...

kalau terbaik kre ok r tu.. kan dah nampak peningkatan kat situ.. tahniah!!