Monday, June 6, 2011

Aku dan Naruto Shipuden

Assalammualaikum wbt..

Haa ni entry lama yer..tapi aku dah siap taip tiba2 gambar tak boleh nak upload..tapi sekarang dah boleh upload dengan cantiknya..so aku nak post gak entry ni..hehe. bak kata orang taknak menganaktirikan entry2 lama. ini kisah Hari Belia yang memang dah sangat basi jugak..tapi AAK?

Masa hari belia hari tu, 2 hari aku turun putrajaya semata-mata mahu mencari duit poket sebab poket ku kini kosong dan sangat kering kontang! (ape aku tulis ni?aku sendiri tak paham!hahah)..member aku Elok Nuraini yang kerja dekat KBS ada SMS aku..dia cakap nak kerja part time tak untuk hari belia..benda yang aku tanya dulu adalah gaji!! wakakaka.sangat mata duitan! pedulik!

Sangat best kerja ni plus senang amat.. just edar kan 50 borang survey! da dasar muka tebal 8 kaki kan aku. so memang tak de hal! hehe. siap naruto shipuden aku culik mintak isi borang survey.hahah.

mekaseh naruto!hehe

eh duey pon ade..mekaseh duey walau penat baru lepas men paintball.hehe.

gediks jap

with my partner.

okeh dah tu jer..Mekaseh =)

4 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

nk cr keje part time ka?


Cincin tunang

Raji and Yeen said...

Igtkn kau pakai bju naruto edarkn survey tdi xD

CikHaniBhulat said...

naruto dtg mesia..heeheh..ksian naroto kna buli isi borg..hehehe

kay_are said...

naruto?? gua lagi minat ino.. ^_^