Monday, September 5, 2011

pergh...lama gila tak update blog. sekarang update!

Assalammualaikum wbt.

Perghhh..seperti tajuk di atas..lama tak update kan..sebab bulan lepas aku ditempatkan di unit busy..yakni unit penyelarasan majlis ataupun sales and marketing la..asal nak update je call masuk..ar da tu cane?? terpakse la melupakan hincik blog aku ni buat sementara waktu. kerja lagi penting kan??? dan sekarang ni baru masuk unit baru..iaitu f&b.huhu..cano lak kojo eh nie..sebulan gak den kono dok sini..hari ni lepas report duty kat f&b aku dok jaga jap tempat PA bos sebab harini semua pun cuti..boring ramai yang tak da  ni. so dengan bijaknya aku memanfaatkan masa-masa  yang terluang dengan melengkapkan buku log dan mengupdate blog..hehe..bijak2.

Dah malas nak merapu meraban tak tentu hala dengan kisah peribadi yang buhsan ini. dan walaupun da terlewat, tapi still nak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA SEMUA!!!

2 comments:

KhaiRin said...

selamat hari raya!

josrevalution said...

fuhh..memang lama dah..ingat dah stop blogging..huhu..selamat hari raya dan selamat hari merdeka,maf zahir batin...