Wednesday, September 28, 2011

Chicken chop Full House, Sunway Pyramid memang best!

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalammualaikum wbt.

Yezza! memang sedap chicken chop dia..sampai orang lain punya aku bedal..da lama nak try makan kat situ tapi tak berkesempatan nak pergi sana. haritu pergi je sana terus aku heret partner aku masuk that restaurant..aku makan spagetthi dia makan chicken chop. ingat tak sedap chicken chop dia sebab pakai raisin sauce..rupa-rupanya...pergh memang sungguh2 aku bedal chicken chop tu tanpa belas kasihan. lalalala..harga not bad. berpatutan and common. 

seafood spagetthi..rasa dia baisa je.

Air dia memang buat aku kembung, boleh minum 2 orang kot. ice lemon tea.

chicken chop! terbaik.

So what are you waiting for..let's try! ;)

1 comment:

KhaiRin said...

harga affordable + reasonable x?