Wednesday, September 28, 2011

Perdana Menteri Salam Aku!!

AMARAN KERAS: INI ADALAH ENTRY MEMBONGAK!

Assalammualaikum wbt..

Ha kau mampu??? ade pm salam kau?? sila muntah di dalam baldi..terima kasih.
PM dok hulur tangan kat aku haritu. aku nak tolak sebab bukan muhrim kan. tapi kang mengaib kan dia pulak. so terpaksa la hulur jugak..Thanks you sebab sudi salam dengan I..muahaha.

gambar kami bersalaman tak boleh nak show off kat sini kang kontroversi! mati aku kena kerat 18 kang.
tapi ada la gambar muka beliau yang baby face tu aku snap ;p

wif my sayangs..sorry dear sebab PM pilih aku

huh ramai betol.
 
dear dah mari!

OMG..too closed ;p

thanks coz visit me dear.
OK..malas nak cerita lebih-lebih kang ada jugak yang muntah darah..
anyway it's JPM open house..great concept. like it ;)


6 comments:

Hanih Borhan said...

dato' najib babyface ke?hahahahaha...

KhaiRin said...

ooo pegi x ajk pon

Anonymous said...

sob..sob....amboi2 maria u da bis LI...sile sedey skang ke hepi??...haa...ce teke sape i?...

cikcleopatra said...

cik anon : ko ika kan!!! syapikah mahmud..muahaha.

aKSARAfENDI said...

PM yg hlur tgn ke or iqa yg hlur tgn dlu? cer cite bnda yg btolll....hahaha

kay_are said...

dapat salam 10 kali pun aku tak heran r weh.. takde ape nak di herankan.. x jeles pun!! huu