Wednesday, August 17, 2011

Buffet Ramadhan PICC 2011 by Eden Catering - Best!

Assalammualaikum w.b.t

hampir separuh ramadhan baru lah dapat menikmati makanan iftar di Buffet Ramadhan PICC walaupun aku memang kerja dekat sini. Itu pun rezeki sebab ada yang sudi belanja semua staff PICC iftar di sana. Alhamdulillah..thank ya. Moga murah rezeki ;)

RM55.00 bersih untuk dewasa memang berbaloi-baloi. macam-macam jenis makanan dan makanan dia sentiasa je ada. tak macam tempat lain..jap je da habis. Kambing golek yang aku idam2kan dapat! dim sum pun dapat! kira apa  yang aku teringin semua da la kat sana. cuma perut ni je tak cukup nak menampung semua makanan tu. ngeh3x. Walaupun tema sahara. tapi bukan semua jenis makanan arab je ada tapi western pun ada, melayu, semua la..satu malaysia gitu!

Masih belum terlambat untuk merasainya. bawak la family. memang berbaloi-baloi dengan harga. buat tempahan awal ok. bagi yang berkumpulan 10orang, orang yang ke-11 akan dapat percuma ;)..kanak-kanak pula RM29 bersih, umur 5-12 tahun.

Ada sedikit gambar makanan yang ku makan semalam..jom tengok la kakak...

Tamak!

Kambing golek..sedap!

Dim sum

Western

   
Western juga
Kalau nak tengok video buffet ramadhan yang dikeluarkan dalam rancangan 'jom berbuka' di tv9 minggu lepas klik SINI.

Selamat mencuba ;)

p/s: untuk tempahan sila dail 03-8887 6230/ 03-8887 6000.

4 comments:

Anum said...

syoknya makan buffet
tapi kalau kasi anum membazir je
sebab anum makan skit je

KhaiRin said...

mkn ke mentedarah ni?? ;-)

miZz_nizZ said...

dah la dtg tghmlm ke blog ni..ttbe tgk western ni..waa...mcbar keimanan ni.lapaa!haha

kay_are said...

memang meliur gak r.. aku rase sempat g untuk ko kuarkan 55 ringgit untuk belanje member blog ko yang baik ati ni kan? =P