Monday, October 17, 2011

I respect u Encik Asrul Shah

Assalammualaikum w.b.t

Satu lagi cerita yang meme nak update tapi tak jugak sempat..basi tak basi..kita nyahkan perasaan iri hati terhadap entry basi..so nak update gak..hee..

Encik Asrul my second bos (ehem2 dia taw aku ade blog siap cari lagi who's cikcleopatra..hee) tapi sekarang beliau sedang bercuti panjang untuk menyiapkan masters beliau..selamat maju jaya encik asrul..

so at my second last day of intern, unit penyelarasan majlis ada organize satu farewell makan-makan untuk beliau at desa pinggiran putra..here it is, anatara mereka yang telah memeriahkan majlis;






ini dia encik asrul shah saya..bernaju hijau ;p

employees at unit penyelarasan majlis

Frankly speaking, I respect Encik Asrul Shah very much because;

  • Beliau sangat humble..even pangkat dia tinggi melangit..tapi beliau still bercampur gaul dengan semua staff bawahan..boleh duduk semeje makan2..seriously susah nak cari pegawai macamni.
  • sangat bagus dalam public speaking and influence orang..
  • suka membantu orang dan tidak berlagak sombong!
  • and absolutely his work! very hardworking staff..  
Semoga encik berjaya menamatkan masters..bertuah ada family yang sangat comel..wife yang cun melecun and zara yang sangat tiut miut ;)

p/s: Encik Asrul suh aku update pasal farewell party dalam blog..finally baru dapat update..ngeh3..

thanks sudi baca ;)


2 comments:

aKSARAfENDI said...

ye btolll...really respect him as a leader..ambik motivasi utk study ke prgkat lbih tggi wlpn dah bkrja & ada family..sgt2 mmberi inspirasi utk staff..

kay_are said...

ko letak gambar banyak sebab nak mintak aku wat karangan berdasarkan gambar yang ko bagi tu eh? baik ngaku cepat!! =P