Monday, March 5, 2012

Have a safe journey sahabat!

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..

3 Mac 2012, satu majlis gathering telah diadakan antara kawan-kawan rapat semasa di Politeknik dulu sempena perpisahan sementara antara Puan Nurul Hidayah dengan kami kerana beliau akan berhijrah ke London bersama suami..saya pernah cerita dekat entry INI dulu...sob3x..kami plan untuk lepak makan sampai terlentang aje dekat Kenny Rogers Mid Valley nun..orang sebelah da bertukar dekat 5 6 orang da.tapi kami dok lex jer kat c2 sambil mengumpat sakan..hikhik..semoga dayah dan keluarga selamat pergi, menetap dan pulang. insyaallah ade rezeki kami datang berjimba ke sana..kumpul duit! fighting! =.='

selain makan, aktiviti wajib seperti biasa snap3!! picture! dari zaman anak dara hingga beranak satu masih xberubah..ishk3(geleng pale).

my ex-group assignment

love uolss

dayah bersama suami dan nawfal

yeah..friendship never ends.

semoga kita akan terus saling ingat mengingati walau jauh dimata..tapi dekat dihati ;)




6 comments:

Anum said...

so sweet :)

aKSARAfENDI said...

ha nnti leh g london..hehhe

kay_are said...

bile ko cakap puan aku ingat cikgu ko tak pun lecturer.. laa.. member tapi dah kawin rupenye..

iera said...

bergenang air mata aku..hahaha...ratu air mata btol la..:p

Ain Dzaya said...

yummy cake..errkk!HEHE

"Hadiah dari Allah.".

hidayah said...

SOBS SOBS SOBS !!!

Uhuk uhuk..
(touching)

Hik3x !!

Missing.