Friday, January 14, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS

Salam kengkwan..

harini cikcleo ghase nak join contest la..
1st time nie (nebes jer ghase..muahaha)..

ni ha contest nye..

tadaa..


woot..woot..persaingan sangat senget..saje mencube..hee.
jom la reramai masuk contest nie..
blog korang sume kan kiut miut..perghh..

contest nie dianjurkan oleh cik Farzana Farzanto..huhu (blog die pon tiut miut taw)
tp kan gugurl adalah lbh digalakkn join sbb hadiah die 
adalah...
kite dpt pilih baju yg kite suke kat  Pelangiwardrobe Hannah!!
oh yeah..best3x!!
tp boboy pon ley gak join, kalo mng dpt bagi baju tu kat aweks ke, mak ke, akak ke xpon cikcleo ke kan???eceh..xgitu encik boboy?hee..

Syarat2 penyertaan nye cenggini:
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

Cikcleo tgk ghamai da yg join..cis tercabar nih..woot woot..
jom2 kite reramai menjoin ini contest..

dengan ini cikcleo nak mengajak blogger yg kiut miut page nye join sekali

 cci

oraite! cikcleo nak g menghias blog nie..nak p lawan depa..muahahaha..

tata titi tutu...

SGT JAHIL DLM BAB2 IT NIE..ADEI..JGN JD BLOG PALING HUDUS SUDA (^_^")

3 comments:

! Encik Nakal ! said...

hahahaha~~semoga berjaya

miss cleopatra said...

nakal@ nakal masuk la..mng ley bg cleo hadiah tu..muahaha.

Nasuha Salleh said...

Good luck !!
^___^ =D

My Recent Post: Lenguh Sana Sini dan Ucapan Raya